GB-01

Brunel University

ID
GB-01
Ülke
İngiltere
Fiyat

Ra Education Danışmanlığı ile İngiltere’de bulunan Brunel University Batı Londra’da ön plana çıkan Uxbridge’ de kurulmuş bir üniversitedir. Üniversite ismini Viktorya döneminde yaşamış mühendis olan Isambard Kingdom Brunel’den almıştır ve 1966 yılında şimdiki mevcut kampüsünde eğitim ve öğretime devam etmektedir. Brunel University üç büyük kolej ve araştırma enstitüsüyle isminden söz ettirmektedir. Kolejlerden Mühendislik, Tasarım ve Fizik Bilimleri ve Sanat ve Sosyal Bilimler oluştururken araştırma enstitülerini Enerji Geleceği ve Çevre, Sağlık ve Toplum ve Malzeme ve Üretim enstitüleri oluşturmaktadır.

Bulunduğu bölge itibariyle Brunel University Londra’nın Uxbridge bölgesinde ulaşım ağı imkanları ve şehir merkezine yakınlığıyla öğrencilere kolaylık sunmaktadır. Londra’da yer alan okul, öğrencilerin bütçesine göre birçok farklı imkanları ve farklı seçeneklerde sunulan konaklama fırsatlarıyla birçok yabancı öğrenci Brunel Üniversitesini tercih etmektedir.

Brunel University özellikle Mühendislik ve Fen Bilimleri araştırmalarına ciddi bir kaynak sağlatarak Üniversite bünyesinde yer alan Mühendislik ve Fen Bilimleri Araştırma Konseyi (EPSRC), Üniversite’de doktora eğitimine destek verebilmek amacıyla 1,9 milyon GBP bağışta bulunmuştur. Üniversite araştırmaya yönelik verdiği desteklerle yeniliklerini sürdürmektedir. Brunel Üniversitesi aynı zamanda 2017 Eğitim Mükemmellik Çerçevesi’nde (TEF) gümüş ödülünü almaya hak kazanmıştır.

Daha detaylı bilgiyi Ra Education iletişim formunu doldurarak veya bize ulaşarak öğrenebilirsiniz.

Bölümler ve Fiyatları

Bölümler Fiyat
Business (Bilgi İsteyiniz)
Computer Science (Bilgi İsteyiniz)
Design (Bilgi İsteyiniz)
Psychology / Psychological Science (Bilgi İsteyiniz)
Renewable Energy and Smart Grids (Bilgi İsteyiniz)
Molecular Medicine (Bilgi İsteyiniz)
Environmental and Health Sciences (Bilgi İsteyiniz)
Law (Bilgi İsteyiniz)
Electronic and Electrical Engineering (Bilgi İsteyiniz)
Mechanical, Aerospace and Civil Engineering (Bilgi İsteyiniz)
Economics and Finance (Bilgi İsteyiniz)
Mathematics (Bilgi İsteyiniz)
Life Sciences (Bilgi İsteyiniz)
Clinical Sciences (Bilgi İsteyiniz)
Material Sciences (Bilgi İsteyiniz)