GB-02

Queen Mary University

ID
GB-02
Ülke
İngiltere
Fiyat

Ra Education Danışmanlığı ile İngiltere’de bulunan Queen Mary University, ülkenin doğusunda ve merkezinde yer alan beş kampüsle en iyi kaliteli eğitime sahip kurumlardan biridir. Queen Mary University Russell Grubu araştırma Üniversitelerinden biridir ve University of London’a bağlı olan bir kurumdur. Kaliteli eğitim kadrosu ve araştırmaya dayalı eğitimiyle Londra’nın merkezinde yer alan okulun kökleri 1785’e kadar uzanmaktadır. Queen Mary, tıp ve dişçilik, sanat ve edebiyat, sosyal bilimler ve mühendislik bölümleriyle ön plana çıkmış bir Üniversitedir ve birçok bölümü dünya çapında iddialı konuma sahiptir.

Queen Mary, 160’dan fazla ülkeden 18.000’den fazla öğrenciye sahip olan bir Üniversitedir. Öğrenciler, dünyanın en ünlü şehirlerinden biri olan Londra’da kaliteli eğitimle şehrin birçok fırsatını kullanarak eğitim dönemindeki deneyimlerini en üst düzeye çıkarmaktadırlar. Üniversite’den birçok ünlü isim mezun olmaktadır ve Üniversite’nin 6 mezunu Nobel Ödülü kazanmıştır.

Queen Mary, en son teknolojilerle ve robotik sistemlerle öğrenme ortamlarına ve tesislerine 105 milyon poundluk yatırımıyla öğrencilerin öğrenme ortamını en iyi düzeye getirmektedir. Üniversite, 2018’de yapılan Öğrenci genel memnuniyet anketine göre Russell Grup Üniversiteleri arasından Londra’da ikinciliği elde ederek birçok konuda kendini ön plana çıkaran bir Üniversite olmaktadır.

Daha detaylı bilgiyi Ra Education iletişim formunu doldurarak veya bize ulaşarak öğrenebilirsiniz.

Bölümler ve Fiyatları

Bölümler Fiyat
Business and Management (Bilgi İsteyiniz)
Law (Bilgi İsteyiniz)
Politics and International Relations (Bilgi İsteyiniz)
Economics and Finance (Bilgi İsteyiniz)
Dentistry (Bilgi İsteyiniz)
Physics and Astronomy (Bilgi İsteyiniz)
Genomic Health (Bilgi İsteyiniz)
Drama (Bilgi İsteyiniz)
History (Bilgi İsteyiniz)
Geography (Bilgi İsteyiniz)
Linguistics (Bilgi İsteyiniz)
Cancer Studies (Bilgi İsteyiniz)
Dentistry (Bilgi İsteyiniz)
Preventive Medicine (Bilgi İsteyiniz)
Biological and Chemical Sciences (Bilgi İsteyiniz)
Electronic Engineering (Bilgi İsteyiniz)
Computer Science (Bilgi İsteyiniz)
Bioengineering (Bilgi İsteyiniz)
Mathematical Sciences (Bilgi İsteyiniz)