GB-04

King’s College London

ID
GB-04
Ülke
İngiltere
Fiyat

Ra Education Danışmanlığı ile İngiltere’de bulunan King’s College London, Londra Üniversitesi’nin en eski kurumlarından biridir ve 1829 yılında kurulmuştur. İngiltere’nin en eski dördüncü Üniversitesi olarak göz çarpan King’s College, 10.000’den fazla lisansüstü öğrencisine ev sahipliği yapıp toplamda 25.000’i aşkın öğrencisiyle Londra’nın merkezinde dünya standartlarında bir eğitimi son teknolojik araştırmalarla sürdürmektedir. Kutsallık ve Bilgelik mottosunu öğrencilerin eğitimi süresince her daim vurgulayan King’s College, öğrencilerin aldığı eğitimle her dönem dünya çapında kişileri topluma kazandırmaktadır.

Londra’nın merkezinde bulunan King’s College London, University of London içerisinde yer alan en önemli 3 okuldan biridir ve toplamda 5 kampüsü bulunmaktadır. Üniversite bünyesinde yer alan Hukuk, Tıp, Fizik Bilimleri ve Mühendislik, Biyomedikal ve Sağlık Bilimleri, Sanat ve Beşeri Bilimler, Diş Hekimliği, Hemşirelik ve Ebelik, Psikiyatri ve Sosyal Bilimler ve Kamu Politikası okulları, dünya çapında öğrencileri her dönem mezun edip bu bölümlerdeki eğitim kalitesiyle diğer Üniversitelere örnek bir kurumdur.

Bulunduğu bölge itibariyle King’s College London, Londra’nın kalbindeki konumuyla öğrencilerin bütçesine göre birçok farklı imkanları ve farklı seçeneklerde sunulan konaklama fırsatlarıyla birçok yabancı öğrenci tarafından eğitim alınmak istenen gözde Üniversitelerden biridir.

Daha detaylı bilgiyi Ra Education iletişim formunu doldurarak veya bize ulaşarak öğrenebilirsiniz.

Bölümler ve Fiyatları

Bölümler Fiyat
Medicine (Bilgi İsteyiniz)
Law (Bilgi İsteyiniz)
Economics&Management (Bilgi İsteyiniz)
Business Management (Bilgi İsteyiniz)
Politics (Bilgi İsteyiniz)
Philosophy (Bilgi İsteyiniz)
Medical (Bilgi İsteyiniz)
Chemistry (Bilgi İsteyiniz)
Biomedicine (Bilgi İsteyiniz)
Dentistry (Bilgi İsteyiniz)
Biological Sciences (Bilgi İsteyiniz)
Nursing (Bilgi İsteyiniz)
Theology (Bilgi İsteyiniz)
Music and Technology (Bilgi İsteyiniz)
History (Bilgi İsteyiniz)
Education (Bilgi İsteyiniz)
Mathematical Sciences (Bilgi İsteyiniz)