GB-10

University of Edinburgh

ID
GB-10
Ülke
İngiltere
Fiyat

Ra Education Danışmanlığı ile İngiltere’de bulunan University of Edinburgh 1583 yılında kurulmuş çok nitelikli Üniversite olarak öne çıkan dünyanın en eski 6. Üniversitesidir. Ulusal ve uluslararası alanlarda Edinburgh Üniversitesi çok başarılı olduğundan dolayı birçok farklı ülkeden öğrenci hareketli, kozmopolitik ve muhteşem mimariye sahip olan Edinburgh bölgesindeki bu ünlü Üniversiteye girmek için çaba sarf etmektedir. Saygıdeğer Russell Grubu araştırma Üniversitelerinden biri olan University of Edinburgh, 38.000’den fazla öğrenciye ev sahipliği yaparak dünyanın en prestijli Üniversitelerinden biri konumundadır.

University of Edinburgh, İskoçya’nın başkentinde yer alan bir yerdir ve bölge Avrupa’nın en yeşil ve mimari açıdan birçok yere sahip olan şehri konumundadır. Birleşik Krallık’ta en öğrenci dostu şehirlerden biri olan Edinburgh güvenli yaşamı ve hareketli olmasıyla öğrencilerin tercih ettiği bir bölgedir. Edinburgh’tan kara, tren ve havayolu ulaşımlarını kullanarak rahatça Britanya’nın birçok bölgesini rahatlıkla ziyaret edebilirsiniz.

University of Edinburgh Britanya’nın önde gelen araştırma Üniversitelerinden biridir ve Araştırma Mükemmelliği Araştırmasında yayınlanan %83’lük araştırma aktivite puanıyla kalite ve araştırma kapsamı bakımından ulusal sıralamada Birleşik Krallık’ta en iyi 4. Üniversite seçilmiştir. Üniversite her yıl ciddi bir başvuru almaktadır ve 2018 yılındaki UCAS başvuru sayılarına göre İngiltere’nin en yoğun başvuru alan Üniversitesi olmuştur.

Daha detaylı bilgiyi Ra Education iletişim formunu doldurarak veya bize ulaşarak öğrenebilirsiniz.

Bölümler ve Fiyatları

Bölümler Fiyat
Agriculture (Bilgi İsteyiniz)
Veterinary and Food Science (Bilgi İsteyiniz)
Engineering (Bilgi İsteyiniz)
Architecture (Bilgi İsteyiniz)
Education (Bilgi İsteyiniz)
Geography (Bilgi İsteyiniz)
Law (Bilgi İsteyiniz)
Linguistic Sciences (Bilgi İsteyiniz)
Medical (Bilgi İsteyiniz)
Nursing (Bilgi İsteyiniz)