GB-24

University of Kent

ID
GB-24
Ülke
İngiltere
Fiyat

Ra Education Danışmanlığı ile İngiltere’de bulunan University of Kent Birleşik Krallık’ın en iyi üniversitelerinden biri olarak; üstün eğitim kalite anlayışı, dünya öncüsü araştırma ve eğitimi, teknolojiyle donatılmış derslikleri ve modern kampüsüyle öğrenci deneyimini maksimum düzeyde tutmaktadır. Birleşik Krallık devletinin Eğitimde Mükemmellik Çerçevesi kapsamında Altın derece alan Kent, elinde buludurduğu TEF-Gold sertifikasıyla dünya çapında tanınmaktadır. 2018 QS Konuya Göre Dünya Üniversite Sıralamaları’nda Kent’in konu alanlarından üçü ilk 100’e, sekizi de ilk 200’e girmiştir.

2020-21’e kadar 197 milyon sterlinlik tesis ve kaynak yatırımıyla prestijli dereceler ve heyecan verici iş fırsatları sunan Kent, yurt dışından gelen öğrenciler tarafından sevilen ve tercih edilen bir üniversitedir.

Çoğu uluslararası enstitü ile yapılan iş birlikleri ile yurt dışında okuma ve iş bulma fırsatları sunan University of Kent, mezun olan öğrencilerine dünya çapında ün sahibi olan kurumlarda iş fırsatlarının kapısını açarak öğrencilere mükemmel bir kariyer imkânı sunmaktadır. 2016’da mezun olan öğrencilerin %96’sından fazlası altı ay içinde çalışmaya başlamış veya eğitimine devam etmiştir.

Daha detaylı bilgiyi Ra Education iletişim formunu doldurarak veya bize ulaşarak öğrenebilirsiniz.

Bölümler ve Fiyatları

Bölümler Fiyat
Law (Bilgi İsteyiniz)
Architecture (Bilgi İsteyiniz)
Business Administration (Bilgi İsteyiniz)
Accounting/Finance (Bilgi İsteyiniz)
Politics and International Relations (Bilgi İsteyiniz)
Psychology (Bilgi İsteyiniz)
Art Information Management Systems (Bilgi İsteyiniz)