RU-04

Kazan Devlet Mimarlık ve İnşaat Üniversitesi

ID
RU-04
Ülke
Rusya
Fiyat
1.800 $ - 2.300 $

Ra Education Danışmanlığı ile Rusya’da bulunan Kazan Devlet Mimarlık ve İnşaat Mühendisliği Üniversitesi gelmektedir. 1930 yılından beridir eğitim faaliyetini sürdürmekte olan bu kurum son derece çağdaş ve teknik bir eğitim vermektedir.

70 profesör, 300 doçent ve 500 araştırma görevlisinin bünyesinde eğitim verdiği üniversite kalifiye ve kalabalık bir personeli bir araya getirmeyi başarmıştır. Kurumun bulunduğu Rusya, Mimarlık ve İnşaat alanında gelişmiş bir ülkedir ve öğrenci dostudur. Sınavsız üniversite seçeneği sunan ülke aynı zamanda ekonomik açıdan da tercih edilebilirdir. Kurumda eğitim ve laboratuvar binaları, 3 yurt binası, 1 sanatoryum, yemekhane, stadyum ve spor kompleksi bulunmaktadır. Kurum, bilimsel ve teknik potansiyeli yüksek zengin bir tarihi ve gururlu bir geleneği bir araya getirmeyi başarmış kaliteli bir üniversitedir. 30.000’i aşkın mezunu bulunan kurumda eğitim görmüş kişiler arasında milletvekilleri, iş adamları, yüksek mühendisler ve mimarlar bulunmaktadır.

Avrupa ve Amerika’dan 16 üniversite ile akademik işbirliği bulunan Kazan Devlet Mimarlık ve İnşaat Mühendisliği Üniversitesi uluslararası alanda da rakip tanımayan bir eğitim kurumudur. Katıldığı yarışmalarda sayısız başarı elde eden kurum aynı zamanda “Mimarlık” ve “İnşaat” alanlarından mezun olan öğrencilerine çift diploma vermektedir. Bu programdan mezun olan öğrenciler aynı zamanda East London Üniversitesi diploması almaya da hak kazanmaktadırlar.

Eğitim dili Rusça olan Kazan Devlet Mimarlık ve İnşaat Mühendisliği Üniversitesi’ndeki öğrenciler ilk yılda Rusça hazırlık görmekte ve bu hazırlık yılının sonucunda bir yeterlilik sınavına girerek eğitimlerinin bir sonraki safhasına geçmeye hak kazanmaktadırlar.

Daha detaylı bilgiyi Ra Education iletişim formunu doldurarak veya bize ulaşarak öğrenebilirsiniz.

Lisans Bölümleri ve Fiyatları

Bölümler Süre Fiyat
Bilgi Sistemleri ve Teknolojileri 4 Yıl Lisans 2300 $
Çevre Mühendisliği 4 Yıl Lisans 1800 $
Grafik Tasarım 4 Yıl Lisans 2100 $
İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı 4 Yıl Lisans 2300 $
İmar ve Restorasyon 4 Yıl Lisans 2100 $
İnşaat Mühendisliği 4 Yıl Lisans 2000 $
Mimarlık 4 Yıl Lisans 2100 $
Şehir Planlama 4 Yıl Lisans 2100 $