RU-13

Moskova Devlet Tıp Üniversitesi Sechenov

ID
RU-13
Ülke
Rusya
Fiyat
3.200 $ - 8.500 $

Ra Education Danışmanlığı ile Rusya’da bulunan Moskova Devlet Tıp Üniversitesi Sechenov, ülkenin en köklü ve başarılı Tıp eğitimini veren eğitim kurumudur. İmparatoriçe Elizabeth’in hükümdarlığı sırasında 1755 yılında Moskova İmparatorluk Üniversitesi Tıp Fakültesi olarak kurulan eğitim kurumunda dersler 1758 yılında başlamıştır.

Bilimsel araştırma enstitüleri gibi modern bilimin son derece önemli ve gelişime açık alanlarında gözle görülür bir uzmanlık sergileyen Moskova Sechenov Devlet Tıp Üniversitesi’nde; Nükleer Fizik, Astronomi, Lazerler, Moleküler Biyoloji, Biyoorganik Kimya, Antropoloji, Malzeme Bilimleri ve İnsani Bilimler gibi önemli dallarda üniversite eğitimi verilmektedir. Rusya’nın en iyi Tıp akademisyenlerini bünyesinde toplamış olan kurum en iyilerin arasında birinci statüsündedir.

Toplam kayıtlı öğrencisinin 40.000 civarında olduğu üniversitede 8.500 profesör görev yapmakta ve 80 farklı ülkeden gelen yabancı öğrenciler 5.000’lik bir nüfus oluşturmaktadırlar. Önde gelen uluslararası kuruluşlarla anlaşma yapmış olan üniversite UNESCO ve Dünya Bankası ile birlikte çalışmaktadır. Sayısız uluslararası derneğe üye olan bu prestijli eğitim kurumunun aynı zamanda 300 farklı üniversite ile resmi anlaşması mevcuttur.

Rusya üniversitelerinin çoğunda olduğu gibi Moskova Sechenov Devlet Tıp Üniversitesi’nde de ilk sene Rusça hazırlık eğitimi verilmektedir ancak bu eğitimin ikinci döneminden itibaren bu kurumda eğitim gören öğrenciler ek ders alabilmektedirler. Kaliteli bir eğitimin başarılı akademisyenlerce verildiği Moskova Sechenov Devlet Üniversitesi, yurtdışında Tıp eğitimi almak isteyen öğrenciler için bulunmaz bir fırsat sunmaktadır. Kurum sadece lisans değil, yüksek lisans ve doktora alanında da eğitim vermektedir ve bundan dolayı sadece doktorluk pratiği yapacak öğrenciler için değil aynı zamanda akademik anlamda Tıp ile ilgilenmeyi sürdürmek isteyen öğrenciler için de gayet uygun bir seçenektir.

Daha detaylı bilgiyi Ra Education iletişim formunu doldurarak veya bize ulaşarak öğrenebilirsiniz.

Lisans Bölümleri ve Fiyatları

Bölümler Süre Fiyat
Biyoteknoloji 4 Yıl Lisans 4500 $
Diş Hekimliği 5 Yıl Lisans 8500 $
Eczacılık 4 Yıl Lisans 6500 $
Hemşirelik 4 Yıl Lisans 3200 $
Tıbbı Biyofizik 4 Yıl Lisans 4500 $
Tıbbı Biyokimya 4 Yıl Lisans 4500 $
Tıp 6 Yıl Lisans 8500 $