US-01

Bay Atlantic University

ID
US-01
Ülke
Amerika
Fiyat

Ra Education Danışmanlığı ile Amerika’da bulunan Bay Atlantic University, 2013 yılında, küresel vizyonumuza ulaşmak için gerekli araçlara sahip olan dünya vatandaşlarını yetiştirmek için eşsiz ve paha biçilemez bir fırsat sunmayı amaçlayan, özel ama kar amacı gütmeyen bir yüksek öğretim kurumu olarak kuruldu.

Bay Atlantic Üniversitesi, uluslararası eğitim alanında nitelikli ve deneyimli profesörlerle 46 yıllık eğitim deneyimiyle desteklenen saygın bir kurumdur. Akademik odaklı, zorlu ve teşvik edici bir öğrenme deneyimi sunuyoruz. Ülkenin politik ve tarihi merkezinde yer alan, gerçek Amerikan deneyiminin tadını çıkarmanız garanti edilir.

BAU Kampüsü

Bay Atlantic University, DC’nin merkezinde, işletmeler, restoranlar ve alışveriş merkezleriyle çevrilidir. Amerika Birleşik Devletleri’nin kültürel ve siyasal dokusunun güvenli ve arkadaş canlısı bir topluluk içinde olup olmadığını öğrenmek isteyen öğrenciler için harika bir yer.

Çok kültürlü bir şehir olmak, herkes için çeşitli cazibe merkezleri var. Etkinliklerin çoğu ücretsiz, dolayısıyla herkes müze, park, hayvanat bahçesi ve anıtların tadını çıkarabilir. Metro ve otobüslerin saat 3’e kadar sürmesi nedeniyle ulaşım kent çevresinde kolay.

Yazın sıcak ve nemlidir, ilkbahar ve sonbaharda hoş, kış mevsiminde ise kar yağışlı geçer.

Bay Atlantic Üniversitesi Washington, DC, DC’nin başlıca turistik mekanlarının çoğuna kısa bir yürüyüş mesafesindedir. Beyaz Saray, binamızın hemen yanında. Şehrin müzelerinin çoğunun bulunduğu Ulusal Alışveriş Merkezi sadece 10 dakika uzaklıktadır. Yakın olmayan her şeye toplu taşıma ile kolayca erişilebilir.

Daha detaylı bilgiyi Ra Education iletişim formunu doldurarak veya bize ulaşarak öğrenebilirsiniz.